Power Workshops

De Brainssstorm Power Workshops zijn:

  • Kort – 1 dagdeel (max. 4 uur)
  • Intensief – veel info in weinig tijd
  • To the point – focus op de essentials.
  • Actief –  met oefeningen en interactie
  • Teamgericht –  tot max. 15 deelnemer

Duo Power Workshop ‘Van veel ideeën naar een topconcept’

Brainstormen + Conceptueel denken in 1 denkpakket

Duoworkshop van Koen De Vos en Dick Holzhaus. In deel I krijg je de basisprincipes van Brainstormen + enkele krachtige creatieve denktechnieken. In deel 2 legt Dick de 4Waardenmethode van Conceptueel denken uit en leer je goede ideeën uitwerken tot memorable concepten.

> Interesse? Boek nu of vraag een offerte aan.

Power Workshop ‘Brainstormen’

Hoe bedenk je vlotter betere en originelere ideeën? Ga aan de slag met de brainstormmethode van Osborn en tal van varianten. En leer creatieve denktechnieken om op commando de gebaande paden te verlaten. Door Koen De Vos, ervaren brainstormfacilitator en auteur van het boek Brainstormen. 50.000 ideeën per dag.

> Interesse? Boek nu of vraag een offerte aan.

Power Workshop ‘Conceptueel Denken’

Een idee is (nog) geen concept. Leer ideeën uit te werken tot sterke concepten – memorabele, eenduidige en overtuigende concepten. Aan de hand van de door Dick Holzhaus ontwikkelde 4Waardenmethode©.

> Interesse? Boek nu of vraag een offerte aan.

Power Workshop ‘Conceptueel Communiceren’

Je hebt een concept. Hoe communiceer je het op een memorabele, eenduidige en heldere manier? Maak gebruik van de 4Waardenmethode©. Deze rigoureus creatieve denkdiscipline helpt je 1) je concept te analyseren om zo 2) haar sterkste communicatiecomponent te detecteren.

> Interesse? Boek nu of vraag een offerte aan.

Power Workshop ‘Leiding geven aan creatieven’

Creatieven doen niet anders – ze zijn anders. Wat is het wezen van creativiteit? Wat doet dat met een creatief? En hoe stuur je hen aan? Inzichten, eye-openers en praktische tips om creatieven te inspireren, disciplineren en hun creatieve output te evalueren. Onder leiding van Dick Holzhaus, een door de wol geverfde reclamemaker, conceptdenker en aanjager van menig creatief team.

> Interesse? Boek nu of vraag een offerte aan.