Getuigenissen

Over de training

We hebben met Koen een korte workshop (2 uur, over de middag) over brainstormen georganiseerd. We wilden inzoomen op een aantal brainstormtechnieken die leiden tot nieuwe, atypische, creatieve ideeën. Technieken die je echt kunnen helpen als je vast zit. En het was goed. Iedereen deed vlot mee, aangenaam om volgen, fun en toepasbaar op onze vraagstukken.
Leen Adams, Marketing & Communicatie adviseur Antenno

Tijdens Koen’s brainstormingsessies leer je je creatieve kwaliteiten ontwikkelen. Dankzij leuke en originele trucs ontdek je hoe je de creativiteit die je in jou hebt naar buiten krijgt. Voor mij was zijn training een eye-opener en ik grijp er dan ook vaak naar terug in mijn job. Deze cursus is een echte aanrader!
Frederik Welslau, B2C Communication Manager – Vacature.

De sessie was boeiend en leerrijk, ook voor de administratieve collega’s. Ik heb enkele dagen later al meteen een aantal tips in de brainstormsessies die ik zelf begeleid, kunnen toepassen. Zo’n concrete workshop is net wat we zochten!
Tina Baert, Ecolife

Bedankt nog voor de interessante sessie op onze meeting van 8-9/11.  Ze is door iedereen heel goed onthaald en we gaan echt ons uiterste best doen om je adviezen in de praktijk te brengen.”
Patrick Michielsen, Sales & Marketing Director, Adecco

 

Enkele reacties van de VRT-mensen over de training Brainstormen & Creatief Denken:

“Het was een zeer interessante cursus, met een aantal zeer praktische en bruikbare tips.”

“Als ik het geheel bekijk heeft hij het zo inspirerend gebracht dat het mijn denken echt heeft veranderd.”

“Ik kan meer halen uit mijn ideeën dan ik had durven hopen.”

“Zeer vlot uitgelegd, speels, geen moment saai.”

“Fijne manier van lesgeven : ongedwongen, los en toch geconcentreerd.”

“Echt bruikbaar en interessant!”

“Heel praktijk gericht.”

“Interessante formules die in de praktijk al hun nut bewezen.

“Verhelderend, vlot, sympathiek, dynamisch, open.”

“Zeer inspirerend”

“Helder, duidelijk, praktisch, veel participatie.”

“Creativiteit makkelijk te leren en te ontwikkelen.”

“Ik hoopte bepaalde gedachtencirkels te kunnen doorbreken. De opleiding toonde hoe het kan.”

Over het begeleiden van een brainstormsessie

Ons doel was even de geesten open. Met Koen De Vos van Brainssstorm is dat prima gelukt. Hij zorgt voor een open ongedwongen sfeer en stimuleert een stroom van ideeën. Aanrader. “
Rudi Rasschaert, Manager Thomas Cook Travel Box – 08/2011

Gastcollege aan VUB

“In het kader van het vak Internationaal Marketing Project aan de Vrije Universiteit Brussel is Koen De Vos sinds enkele jaren een vaste waarde met zijn gastcollege over Brainstorming. De studenten staan voor een grote uitdaging wanneer ze geconfronteerd worden met de uitdaging van “new product development” in de context van een strategisch marketingspel. Koen slaagt er in hen aan de hand van concrete opdrachten en bruikbare handvaten tot een erg creatief denkproces te stimuleren. Dankzij Koens enthousiaste doceerstijl en oprechte nieuwsgierige coaching wordt de kennis op een uiterst aangename manier overgedragen en kunnen de studenten nu zelf aan de slag met brainstorming om te excelleren in hun opdracht.”
Prof. dr. Lieselot Vanhaverbeke, Vrije Universiteit Brussel, Faculty of Economic, Social and Political Sciences & Solvay Business School, Department of Business (BUSI)